Καλώς ήρθατε

Σύνδεση ή εγγραφή;

Αν είστε ήδη χρήστης της Lamda Electronics μπορείτε να κάνετε σύνδεση στο σύστημα της Lamda Electronics για να έχτε πρόσβαση στις παραγγελίες και σε επιλεγμένες πληροφορίες.

Σύνδεση χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε χρήστης; Εγγραφείτε τώρα!

Αρχική » Υπηρεσίες » Μελέτη Εγκατάστασης Ανελκυστήρα

Μελέτη Εγκατάστασης Ανελκυστήρα

 

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εκπόνηση μελέτης ανελκυστήρα, με βάση τα δεδομένα στοιχεία του εκάστοτε πελάτη. Με βάση τα στοιχεία αυτά επιλέγονται τα εξαρτήματα του ανελκυστήρα, αναλυτικότερα επιλέγονται οι οδηγοί, το έμβολο, το δοχείο λαδιού με την ανάλογη αντλία και κινητήρα, το αντίβαρο, η μηχανή, το πλαίσιο ανάρτησης, τα συρματόσχοινα, η τροχαλία και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει ο ανελκυστήρας τηρώντας πάντοτε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Τα δεδομένα που χρειαζόμαστε αναφέρονται στη φόρμα παραγγελίας. Δηλαδή συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα παραγγελίας, μπορούμε άμεσα και με ακρίβεια να εκπονήσουμε μελέτη και κατόπιν να σχεδιάσουμε μια κάτοψη και μια τομή εγκατάστασης, οι οποίες θα απεικονίζουν τα υπολογιζόμενα εξαρτήματα της μελέτης, τοποθετημένα μέσα σε ένα φρεάτιο, διευκολύνοντας τον εγκαταστάτη στο έργο του.Επισκέψεις:
free html visitor counters